Mijn glas is halfvol.

Door Cio op maandag 9 april 2012 02:04 - Reacties (7)
Categorie: -, Views: 5.643

Het was niet genoeg ons te voorzien van middelen, ons te beperken, ons te sturen. Wij hadden niet de motivatie onze omgeving te verbeteren zoals die aanwezig was bij generaties voor ons, want verbetering was sneller internet en minder door de regen fietsen.

Helaas bleek minder door de regen fietsen al snel tot gevolg te hebben dat het snelle internet niet snel genoeg was en echte regen steeds natter leek. Er was geen woningnood want onze ouders waren toch niet thuis, schoollokalen zaten niet op slot en onze lunch slechts qua luxe bepaald door de hoeveelheid zakgeld deze maand.

Nee, die verloren generatie, baby boomers, einstein of Y stempels snapten we niet. Wij hadden ICQ, MSN, CU2 (of hyves voor de ’90ers). Wij waren vrij. Of zoiets.

Alcohol maakt meer kapot dan je ouders lief is. Never throw a burning Camel out of a window. Lucky Strike en Marlboro racen ieder weekend voorbij. Je locale cannabisverstrekker komt op de fiets of scooter langs terwijl een oude socialist in gebrekkig Engels uitlegt waarom hij samen met zijn liberale maatjes er al bijna, maar toch niet helemaal, uit is wat te doen over de XTC export terwijl je doorzapt naar Cartoon Network, waar je ook zonder ondertiteling verstaat wat de grap is.

In het heden steek ik er nog een op terwijl ik me verbaas over het gebrek aan nieuws rondom Wilders, Brinkman, CDA dissidenten en apathie van niet-meer Surinaamse medelanders over de nieuwste bananenrepubliek. Oh, wacht. Pasen. Onze humanistisch-joods-christelijke traditie is er weer. Gelukkig komt er dan iemand met zoiets als G500. Mijn glas is halfvol. Met whiskey cola, voor de duidelijkheid.

Volgende: Wat valt er morgen te kiezen? 09-'12 Wat valt er morgen te kiezen?
Volgende: Les: Nieuws over recente gebeurtenissen 03-'12 Les: Nieuws over recente gebeurtenissen

ReactiesDoor Tweakers user Damic, maandag 9 april 2012 10:46

Santť,schol, Nasdrovief (is wrs verkeerd geschreven), ..

Door Tweakers user Cybje, maandag 9 april 2012 11:09

De conclusie is dat je dit geschreven hebt nadat je een half glas whisky-cola hebt gedronken? Dat verklaart wel.

Door Tweakers user onok, maandag 9 april 2012 12:28

Ik dacht heel even dat je een half glas whiskey cola over je G500 toetsenbord had gegooid. Maar het gaat blijkbaar ergens anders over :P

Door Tweakers user kingtim, maandag 9 april 2012 12:43

bij het noemen van cartoon network kwam gelijk mijn grote verdriet weer naar boven van het moment waar zij (als wijze van "kado') alles naar het nederlands hadden nagesynchroniseerd. Het was gewoon niet even leuk meer :'( .


Door Tweakers user BeerenburgCola, dinsdag 10 april 2012 13:37

Whisky Cola! Ook Lekker !

Reageren is niet meer mogelijk